Újság!
Betöltés...

Krumplitárolás otthon

Te vásárolsz még zsákszámra krumplit az őszi szezon kezdetén?


Erre természetesen két megdöbbenő válasz érkezhet:
"Hát persze!"
vagy a
"Miért tegyem? Minden utcasarkon zöldséges boltok állnak."

Nagymamámnak és anyukámnak, akik sokáig vidéken éltek, természetes őszi rutinjuk a több zsáknyi krumpli bevásárlása, míg én 5 maximum 10 kg- nál többet sosem veszek.
Ha a vásárlás mellett döntesz, akkor tudnod kell, hogy a krumpli csak megfelelően szellős, és sötét helyen érzi jól magát. Így az átválogatással és csírátlanítással járó mókás feladatokra szánt időt csökkentheted, és cserébe ezért az odafigyelésért egész télre biztonságban tudhatod a családod krumpli ellátását.
Ahhoz, hogy a praktikum mellett szép és rendezett látványban is legyen részed, ez a krumplitároló minden ígényt kielégít.

Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :