Újság!
Betöltés...

Egy budapesti erkély ősszel - Olvasói képek

 Ezek a képek most hétvégén készültek, ahol még most ősszel is szívet-lelket melengető részletek várják a vendégeket.

Zsuzsa eredetileg a nyáron megrendezett kertversenyen szeretett volna részt venni, de a túl későn érkezett nevezése miatt erre már nem volt mód. Ám a fotókról olyan hangulat áradt, amit úgy gondoltam, hogy Nektek is látni kell. Így aztán pár héttel ezelőtt írtam egy levelet Zsuzsának, aki ezeket a képeket és a hozzá csatolt kedves sorokat küldte el nekem.

Íme, egy példa arra, hogy hogyan lehet egy 13. kerületi erkélyen is mediterrán hangulatot varázsolni akár most az ősz kezdetén, a fotók ma (09.15.) készültek. Az esti hangulatról napelemes lampionok gondoskodnak, közöttük megbújik egy kis madáretető is. Az időjárást szélcsengő figyeli. A reggeli kávét is kellemesebb elfogyasztani egy kis virág mellett, sőt még a mandarin is megterem az Angyalföldön Sok kellemes baráti és családi összejövetelnek volt már a helyszíne.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :