Újság!
Betöltés...

Hogyan lesz egy szürke teraszból otthonos nappali? - ELŐTTE - UTÁNA

Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék...

Némi előkészületre azért szükséged lesz, mert nem árt, ha jó állapotban van a terasz burkolata, és az sem, ha árnyékolót szerelsz fölé. De ha ezekkel mind végeztél, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy épített kültéri konyhát szeretnél vagy megelégszel a mobillal. Én magam részéről az épített mellett teszem le a voksomat.


Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a fenti sorrendben kell feltétlenül nekiugrani egy terasz kialakításának, de jelen esetben a pergola adott volt, így a támfal lebontásával és növények áthelyezésével egy magasabb kőfalat építettek hátrébb az eredetitől. Ezzel lehetővé téve egy kültéri konyha és egy kisebb pad megépítését.

Ami ezek után történt, azt nem csak a fotókon, hanem akár egy kis videó formájában is megnézheted.

És amit tanulságként érdemes levonni ebből a kis szösszenetből, hogy a színeket bátran használhatod a kertben is, mert nem csak a barna és a zöld az egyedüli és üdvözítő megoldás, ha a külső tér dekorálásán gondolkozol.



Forrás

Itt van egy kis videó, ami bátorítást adhat a teraszod átalakításához vagy felfrissítéséhez.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :