Újság!
Betöltés...

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - JÁTÉK&DEKOR ELŐADÁS

Minden, ami fürdőszoba és otthoni wellness 


Gazdag programkínálat a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

 

2022. január 28-29-30. BOK csarnokJanuár utolsó hétvégéje nem szól másról, mint a fürdőszobáról és az otthoni wellness tér kialakításáról. 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

 

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás szervezője a Homeinfo építkezéssel, felújítással és lakberendezéssel foglalkozó szakmai portál. A második alkalommal megrendezett nagyszabású rendezvénnyel nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem a szakmát – építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban érdekelteket – is szeretnék megszólítani. A cél, közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel. A szakmai rendezvények mellett, mi várja a nagyközönséget?

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

 

Figyelembe véve, hogy fürdőszobát általában tíz évre, vagy akár évtizedekre építünk, minden szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül megfeleljen igényeinknek a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság finomra hangolásával.

 

A gazdag programkínálat mellett megismerkedhetünk a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyerünk a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatunk.


Akik pedig kíváncsiak arra, hogy nekem milyen ötleteim támadtak a fürdőszoba és wellness sarok zöldebbé varázsolásához, azokat sok szeretettel várom az ELŐADÁSOMON:


SZOMBATON (2022.01.29.) 11:30-12:00


Természetesen gondoltunk a vidám játszani szerető olvasókra is!


Ha megszeretnéd MEGNYERNI A 2 x 2 db BELÉPŐJEGY egyikét, akkor csak annyi a dolgod, hogy az alábbi kérdésre a Dekor&Mentha blog Facebook posztjánál kommentben írd ki a választ:


Kérdés: Hanyadik Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás kerül most megrendezésre?


Időpont: 2022. január 28-30, BOK (egykori SYMA) csarnok

Jegyvásárlás: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/jegyvasarlas/

További részletek: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/


NYEREMÉNY:

2x2 db, egyszeri belépésre jogosító belépőjegy, 2020. január 28-30. között megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.

JÁTÉK NYERTESEI:

A játék végére (2020.01.28 8:00) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik két-két darab napijegyet nyernek a 2020.01.28-2020.01.30. között, Budapesten a BOK (volt SYMA) csarnokban megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/-n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2020.01.28-án 09:00 órakor. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.


 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :