Újság!
Betöltés...

Bátor és Kíváncsi színek a virágoskertben - Pantone 2022

Az év színe minden területen izgalmas téma.

Aki kertészkedik és virágokat nevel a kertjében, annak még intenzívebb kapcsolata van a színekkel, mint az átlag embereknek. Bár a Pantone nem csak a kertrajongókra épít (sőt!), én mégis úgy érzem, hogy a színeik évről - évre egy virágoskert csodáját tükrözik vissza.

Idén egy teljesen új színárnyalattal rukkoltak elő, a "Very Peri" ami egyben a jövőbe tekintő "Bátor kíváncsiság"-ot jelképezi.
Ebben a színben a meténg (vinca minor) kékjének állandó nyugalmát ötvözték az ibolya vörös energiájával. Véleményem szerint sikerült is egy csodaszép árnyalatot létrehozni, amelyről alig tudod levenni a szemedet.

Egy kertrajongó már hozzászokhatott ahhoz, hogy a természet csodálatos színek látványával kényezteti.
Olyan árnyalatokat és színharmonikákat képes létrehozni akár egy kertben is, amelyeket mi emberek nem is gondolnánk első szusszantásra intenzíven szépnek, majd rácsodálkozva a természet nagyszerűségére, napokig képesek vagyunk bámulni egy virágzó rózsát, dáliát vagy akár csak egy apró kis meténg virágot is, amíg az meg nem adja magát az elmúlásnak.

Ahhoz, hogy minél többen élvezhessük a színek arzenálját kertjeinkben, és ez a "Bátor Kíváncsiság" minél több kertet töltsön fel pozitív energiával, összegyűjtöttem egy kis válogatást a
"Very Peri"
színárnyalatú összeállításokból.

Fogadjátok sok szeretettel!https://shop.dekoresmentha.hu/daliak/786-parizsi-sikk-dalia-kollekcio.html
Párizsi Sikk Dália Kollekció


https://shop.dekoresmentha.hu/oesszeallitasok/811-rozsaszin-vadviragos-kert-1-viragos-taska.html
Rózsaszín Vadvirágos Kert - 1 db Virágos táska

https://shop.dekoresmentha.hu/oesszeallitasok/815-viragzo-nyari-kert-lotte.html
Virágzó Nyári Kert - Lotte
https://shop.dekoresmentha.hu/oesszeallitasok/807-kek-viragoskert-125-db-viraghagyma.html
Kék Virágoskert - 125 db Virághagyma


https://shop.dekoresmentha.hu/daliak/695-lila-buvoelet-dalia-kollekcio.html
Lila Bűvölet Dália Kollekció


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :