Újság!
Betöltés...

Posztreneszánsz karácsony - Botanikai dekoráció a karácsonyfán

A botanikai illusztrációk nagy rajongójaként idén úgy döntöttem, hogy szintet lépek.😉


Rajongok a Dekor&Mentha műhelyben kihelyezett botanikai fotókért, a házunk különböző tereinek tapétáiért, amelyek mind-mind a növények iránti rajongásomat fejezi ki.



Idén karácsonykor egy olyan ötlet valósult meg, amely mindenképp megdobogtatja a szívemet bármikor, amikor csak ránézek.


Ez nem egy örökéletű dekoráció, viszont szeretném megmutatni minden kert- és virágrajongó számára ezt a posztreneszánsz hangulatú karácsonyfa dekorációt itt a blogon is.

Ha valaki attól tart, hogy ez a világ legtörékenyebb dekorációja, akkor meg kell nyugtassam. Bár, nagyon vigyáztam a kis "gömböcskéimre" kezdettől fogva, ettől függetlenül azt tapasztaltam, hogy semmi bajuk nem esett, ha véletlenül elgurultak vagy lepottyantak a fáról.

Ellenben a dekoráció készítésének ideje alatt kellemes szemetelést okoznak, így erre készüljön fel minden virágrajongó, aki ilyen csodát szeretne létrehozni.


A nagyjából 170 cm magas fenyőfára a következő mennyiségre volt szükség:


  1. 25 db 6 cm átmérőjű gömb alakú száraz tűzőhab
  2. Nagyjából 3-4 nagy csomag szárazvirág
  3. Igen sok ragasztópisztoly betét
  4. Drót, amivel felakasztod a gömböket
  5. 2-3 csokor világos árnyalatú száraz virágdísz









Remélem elnyerte a tetszésedet neked is.
Nagyon boldog ünnepeket kívánok minden Dekor&Mentha blog olvasónak!


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :