Újság!
Betöltés...

Egy téli kert ragyogása

Már egy ideje kerestem egy csodás havas kertet, ami igazán méltó az ünnepek megkoronázására, de egy téli kert nem csak egy napról szól. Lesz még hó, lesz még zúzmara és kertünk így díszesen csillogva fogadhat minket az év unalmas hétköznapjain is.

Az ünnepekre aktuális sok habos süteményhez most fogadjátok tőlem sok szeretettel ezt a fehéren csillogó kertet.1984- ben kezdődött a kert élete, amikor is üres mezőként megvásárolta a jelenlegi tulajdonosa. Első lelkesedésében és (saját bevallása szerint) gyakorlatilag egyáltalán nem létező kertészeti tudással bokrokat és rózsákat kezdett el ültetni az 1 holdnyi területen. Szerencsésnek mondhatja magát, mert olyan kritikusokra és egyben segítőkész barátokra lelt, akiknek kertjére példaként tekintet. Egy idő után a fűfélék is beköltöztek a kertbe, amelyek elképesztő látvánnyal ajándékozták meg.


Ha megtetszett a Pettifers Garden, akkor itt még találtok róla pár fotót.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

3 megjegyzés :

Alibátyó írta...

Minden évszakban gyönyörű lehet :)Gratulálok !

cottage írta...

De jó nézni a képeket! És bárcsak több hó lenne nálunk is (és nem csak Bánkúton:) )

cottage írta...

De jó nézni ezeket a képeket, és de jó lenne, ha nálunk is lenne hó!