Újság!
Betöltés...

Őszi koszorú - Színes termések az ajtón

Végre ránk tört az ősz. Színeivel és terméseivel mindenkiből előcsalogathatja a kreativitást.
Te se tartsd vissza!Miután egy nagyon kedves barátnőm úgy döntött a hétvégén, hogy a kertjéből kitakarított komló és vadszőlő indákat bepakolja a kocsijába és áthozza hozzám, már nem volt kérdéses, hogy ezen a héten ismét alkotó műhellyé fog alakulni a kisház.

kis csokrok előkészítése
Ahogy azt már több hasonló posztban megírtam, koszorúalapot bármikor készíthetsz saját magad is hajlékony indákból és levágott vesszőkből. Így, te állítod be a koszorú átmérőjét és ha kötésre szánod, akkor a vastagságát is.

Már régóta szerettem volna komló-koszorút készíteni, ám ez a habos romantikus látvány csak most fogalmazódott meg bennem.

Gondoltátok volna, hogy a komló ilyen romantikus hatást tud kelteni ekkora tömegben?

Na jó, még pakoltam a koszorúra némi csipkebogyót, borostyán és vadszőlő termést, illetve amit még találtam a bokrokon.

Szép őszi pillanatokat és ragyogó színekben gazdag kertet kívánok nektek a következő hónapokra!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :