Újság!
Betöltés...

Halloween dekorációk a kertekben

Halloween ünnep egyre népszerűbb hazánkban, - főként a fiatal generációk körében - de azért általánosságban elmondhatjuk, hogy néhány tök kihelyezésénél túl nem visszük tovább a halloween-i dekorációinkat.




Meglepő módon nem kell földrészeket utaznunk ahhoz, hogy ezt a vidám mulatságot (nem keverve össze a halottak napjával és Mindenszentek ünnepével!), mi is élvezhessük. Sőt, akár inspirációkat is gyűjthessünk a kerti dekorációink repertoárjának bővítéséhez.

A most következő posztot fogadjátok nagyon sok szeretettel és vidámsággal. Ötletet találtok bőven, amelyeket még akár ma este is összeállíthattok egy pár csíkos harisnyából vagy náhány darab narancssárga tök és egy porosodó csontváz segítségével. 😉
(Higgyétek el én tényleg gondolkodom egy csontváz beszerzésén ilyen képek lefotózása után 😀)


Ha épp Halloween party-ra készültök azért, ha pedig még csak tervezgetitek a jövő évi hangulatot, akkor azért lehet érdekes a számotokra ez poszt.

Jó csemegézést és rémisztő perceket kívánok mindenkinek!
Happy Halloween!














A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :