Újság!
Betöltés...

Kerti fészer vagy inkább munkaállomás?

Ha hely vagy kert szűkében érezzük magunkat, akkor a munkaállomások kiépítése első körben nem tűnik annyira fontos kelléknek. De ezt csak eleinte érezhetjük így!!!


A fokozatos kerti munkák idővel előhozzák belőlünk azt az igényt, hogy kialakítsunk egy pontot a kertben, ahol minden kéznél van és bármikor kedvünkre alkothatunk. Lehetőség szerint ne foglaljon túl sok helyet, mutasson jól és a számunkra fontos tárgyakat / eszközöket praktikusan és könnyen tudjuk tárolni.

Természetesen ezért is tetszett meg ez a garázs egy részéből kialakított, beépített szekrény verzió. Ha akarom, akkor minden könnyen elérhető, ha pedig rendet és pihenést szeretnék a kertben, akkor csak egy ajtócsukás és már rögtön békés pihenő szigetté alakult a kert.

A fenti képen látható, ajtóval eltakarható kertész munkaállomás esetében egy kerti asztal és egy fészer fura ötvözését láthatjuk. Ennél a megoldásnál látványosan és praktikusan használták a perforált lemezt, ami nagy mértékben megkönnyítette a sok kis apróság elhelyezését és a rend kialakítását, illetve annak hosszú távú megtartását. 

További ötletek!

 

Perforált lemezre ilyen módon akaszthatjuk kedvenc kerti szerszámainkat.



Ez az itthon is kapható mutatós tároló biztos jó szolgálatot tesz a virágföld, vagy az épp aktuális kerti hulladék elrejtésére.




Képek forrása: itt, itt, itt és itt

Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :