Újság!
Betöltés...

2018 a Madarak éve & a "Kert Madarai" Kollekció

2018 a madarak éve




Ezek a kedves madarak nem csak szépek és hasznosak, de sok esetben olyan füttykoncert előadóművészei is, amely szerintem tényleg megfizethetetlen élmény bármerre is járunk a világban.

Micsoda élmény hirtelen találkozni egy vörösbeggyel a virágágyásban vagy megpillantani a feketerigók fészkét egy sűrű bokor rejtekében, miközben a cinkék élénk és izgalmas közösséget alkotnak akár egy kisebb kertben is. Olyanok ők, mint egy kedves család a szomszédban, akiket jó meglátogatni és mosolygós élmény minden velük eltöltött perc.


Miért 2018 a madarak éve?

Mert pont idén 100 éves az az amerikai egyezmény, ami a kontinens vonuló madarait védi (Migratory  Bird Treaty Act). Ez az egyik legjelentősebb madárvédelmi törvény, ami mindenképp ünneplésre ad okot.


Ezt a nagyszerű évfordulót pedig mi is szeretnénk megünnepelni, ezért idén egy különleges kollekcióból válogathatnak azok a Dekor&Mentha olvasók, akik szeretnék másként is kifejezni a kert madarai iránti rajongásukat.


"Kert Madarai" Kancsó
"Kert Madarai" Kertész Kesztyű
"Kert Madarai" Kertész Táska










"Kert Madarai" Vászon Táska

























"Kert Madarai" Kerti Térdeplő


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :