Újság!
Betöltés...

Előadás és Kiállítás - Ilyen volt a GardenExpo 2018

Egy pörgős hétvége áll mögöttem.
A 2018-as GardenExpo-ra különleges dekorációval érkeztem, amelyet nagyon izgalmas volt bemutatni a kiállítás három napján.Fantasztikus közönség várt péntektől vasárnapig, amit itt szeretnék Nektek megköszönni. Remek volt a hangulatot a színpadon és a közönség soraiban is. Remélem a fotókon is látható és érzékelhető a kertészkedés iránti lelkesedésünk. 😁


Előadásom címe:

Hasznosítsd újra régi, megrozsdásodott kerti szerszámaidat.
Virágos, dekorációs ötletek minden kert és növényrajongó számára.
Azaz, jónéhány régi, rozsdás kerti szerszámmal vonultam a színpadra (péntektől vasárnapig), amelyek szerintem csodásan díszítették a GardenExpo nagyszínpadát. Remélem, hogy az ott látottak és hallottak alapján majd a ti otthonaitokba is beköltöznek ezek a rég elfeledett és félig már kiselejtezett szerszámok, hogy újra kedvencekké válhassanak.

Már nagyon várom, hogy milyen kerti dekorokat fogtok készíteni és alkotni.
Köszönöm előre is, ha megleptek minket egy-egy fotóval, ami a többieknek is megmutatja mennyire egyszerű és szép ez a fajta újrahasznosítás.


Ilyen hangulat volt a színpadon és ilyen sokan néztétek az előadást. 
KÖSZÖNÖM! 💚 


És milyen izgalmas újdonságokat találtam a 2018-as GardenExpo-n?
Nekem idén ezek tetszettek a legjobban. 

Remélem ti is felkészültetek a tavaszra és már alig várjátok, hogy kint töltsétek a hétvégéket a kertben.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a  "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :