Újság!
Betöltés...

ÚJDONSÁG! - Dekor&Mentha Vetőmag kollekció

Tavaly kora tavasszal jött egy álomszerű ötlet, ami izgalmas és folyton virágzó kertekről és különleges zöldségek / saláták hétköznapi felhasználásáról szólt. Eleinte nehéz volt megfogalmazni a hogyant, de végül szép lassan eljutottam a célig.

A Dekor&Mentha Shop Vetőmag kollekciója.


Igyekeztem a vetőmagokat úgy összeválogatni, hogy azok minden területen kínáljanak valami izgalmas újdonságot az erre nyitott hobbikertészeknek. Úgy gondolom, hogy ez egy egyre bővülő réteg lesz itthon is, mert a kertészkedés nem kell, hogy beszoruljon a magánkertekbe, amikor lehetőség van erkélyeken konténerekbe, vagy közösségi kertekben is kipróbálni saját magunkat és azokat a különlegességeket, amelyekhez nem feltétlen juthatunk hozzá a piacok vagy a hipermarketek polcain.

A kertészkedés az a fajta hobbi, ami kikapcsol és ad valami pluszt az életünkhöz. Ha ráadásként néha - néha követjük a trendeket, akkor olyan izgalmas megoldások és növényújdonságok megtapasztalására juthatunk, amelyeknek érdemes figyelmet szentelni.
Nyári Virágos Mező
A most összeállított virág-, zöldség-, saláta- és fűszermag válogatásban olyan különlegességeket találni, amelyek izgalmas gasztronómiai és virágágyás megoldásokat tartogatnak. Igyekeztem minél részletesebben leírni egy - egy növény jellemzőjét, így akár konyhai felhasználásukról, vagy növénytársítási tippekről is olvashattok.

A virágmagok esetében egyelőre két virágos mező összeállítással is találkozhattok (ami még bővülni fog két csomaggal), amelyek kifejezetten csak a Dekor&Mentha Shop oldalán kaphatóak. Ezekre a saját összeállítású virágos mező csomagokra nagyon büszke vagyok és remélem elnyeri a ti tetszéseteket is. Mivel ezek a virágmag-összeállítások adták az alapot az egész vetőmag kollekcióhoz, ezért izgatottan várom az első tapasztalatokat.

Jelenleg egy Festői és egy Nyári Virágos Mező, majd későbbiekben Sötétbordó és Kék Virágmező is megvásárolható lesz az áruházban.

Érdemes alaposan körbenézni a saláták háza táján, mert olyan különlegességeket fogtok találni, amelyekkel nem találkozhattok a mindennapokban. Ilyenek például a mustársaláták, mizuna vagy a vörös kardsaláta. De ugyanez elmondható a zöldségekre is, amelyek nem csak ízletesek, de szinte dísznövényként is megállják a helyüket a kertekben.

Tavaly tavasszal álmodtam egy nagyot, egy olyan igazit, és azóta hol felébredek mosolyogva, hol keményen dolgozok azon, hogy ez meg is valósuljon.
Szeretném remélni, hogy ezzel a most összeállított vetőmag kollekcióval te is velem mersz álmodni egy szép és ízletes kertről.


 


A Dekor&Mentha vetőmagokról további információkat ITT találhatsz.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :