Újság!
Betöltés...

Illatos rozmaring koszorú - Last minute konyhakerti dekor

Mi az a zöld és illatos, ami az utolsó pillanatban is elkészíthető és mindenkit levesz a lábáról?


Természetesen nem véletlen, hogy az ünnepek előtti utolsó pillanatokra időzítettem ezt a bejegyzést, mert ilyenkor már olyan sürgés forgás van a házban, ami egy kis rozmaringos fűszeres illat elhelyezésével - az ajtón vagy a falon - tökéletes nyugalmat és ünnepi meghittséget hoz a házba.Az anyag szükséglet annyira minimális, hogy az szinte minden háztartásban megtalálható.

  • Vastagabb drót
  • Vékonyabb kötöző drót
  • Rozmaring ágakElőször igazítsuk kör formára a vastagabb drótot.Majd erre a kör formára a kötöző drót segítségével egyesével rögzítsük fel a rozmaring ágakat. Lehet dús, de akár minimalista módon csak vékony koszorút készíteni.
Mindenki döntsön a látvány és az illat alapján.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :