Újság!
Betöltés...

Szajna-parti pihenők

Nehezen akartam elhinni, hogy egyszer majd én is Párizs utcáit járhatom.
Sokszor elhalasztott vagy épp módosított utazások követték egymást az évek során, így az utolsó pillanatig hihetetlen volt számomra, hogy végül tényleg megérkezünk-e. Ráadásként hab a tortán, hogy a miénkhez hasonló  hűvös, esős párizsi nyár után, belepottyantunk a párizsi indián nyárba, ami különösen szép színekkel és fényekkel öltöztette fel a várost.


Meglepően sok téma és lehetőség közül választhatunk, ha ebbe a városba betesszük a lábunkat. Bármerre sétáltunk, blogbejegyzés ötletek merültek fel bennem, amelyeket fotó formájában rögtön megörökítettem. Egyik ilyen szívem csücske a szajna-parti hangulat volt.
Bár elsőre úgy tűnik, hogy ez a téma nem teljesen illik a blog tematikájába. De mégis!
Teljesen beleszerettem, ahogy látni a vízparton üldögélő párokat, társaságokat beszélgetni, sportolni, olvasni, táncra perdülni vagy csak épp elmerengeni a víz szépségében. Miközben a háttéret parkok, terek, virágzó balkonok vagy épp hajók díszítik. (Bár a fotókon a háttér nem mindig köszön vissza...)

Ha már Pestet nagyrészt Párizs mintájára építették, akkor a  folyóparti sétányt is szívesen koppintanám. ;)

Ilyen egy élhető nagyvárosi folyópart...





Egy kis kert a hajón.

A stég, ami egy önálló pihenőszoba a vizen. Hmmm...

Grillezéshez készülve.

Jöjjön egy kis romantika!
Rögtön itt az egyik kedvenc jelenetem. :)



De nem csak romantikázni lehet a Szajna partján.
Jöhetnek a haverok is...




 

vagy a család egy fotó erejéig...

Ilyen és még szebb sétányok ölelik körbe a folyópart egy részét.

Ebben a városban a zene mindig jelen van.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :