Újság!
Betöltés...

Megérkezett az F&F Home őszi-téli kollekciója

Az F&F HOME márka a napokban mutatta be új őszi-téli kollekcióját, melyben a tőlük megszokott elegáns vonal mellett egy játékosabb, lazább stílus is helyet kapott. Érdemes körülnézni és válogatni a kollekció darabjai között, hiszen meglepően jó minőségű, remekül tervezett lakberendezési tárgyakat találhatunk, ráadásul abszolút baráti áron. Mi virágimádó olvasóinknak természetesen a virágmintás darabok közül válogattunk egy csokorra valót, de a bemutatóterem polcait böngészve a country vagy az elegáns, nagyvilági élet szerelmesei is találnak maguknak pazar darabokat. 

További információkat a Tesco Áruházakban és a ITT találhattok.
 


 A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :