Újság!
Betöltés...

Végre itt a nyár! Készíts te is virágcsokrokat!

Kertjeink és balkonládáink ismét tömve vannak virágokkal.
Alkoss te is ezekből valami szépet!


Hirtelen ötlettől vezérelve írom ezt a posztot, mert olyan jó mostanában kimenni a kertbe, és annyira jólesik ránézni a csokorra, amit pár nappal ezelőtt alkottam. Pár szál virágot minden tőről le lehet csípni és olyan különleges hangulatot árasztanak magukból, amilyet máshol úgy sem láthatok.

Ha a kertben sétálva, vagy a balkonon üldögélve ti is kedvet kaptok egy csokor elkészítésére, akkor fotózzátok le és mutassátok meg nekünk! Biztos vagyok benne, hogy egyik sem fog hasonlítani a másikra, viszont az alkotók virágszeretete mindenképp érződni fog benne.

Ne gondoljatok nagy virágkötészeti remekművekre!
Csak jó lenne látni, hogy milyen virágzóak a hétvégi teraszok és asztalok, amikor végre megpihenünk egy kicsit.


 

Képek forrása: itt, itt és itt

Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :