Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Shop - Őszi Virághagyma Kollekciók

Egyik szebb, mint a másik.
Talán így foglalhatnám össze röviden a Dekor&Mentha Shop őszi virághagyma kínálatát.


Színek, formák, tökéletes virágtársítások és ezek mindegyike annyira jól eltalált összeállítás, hogy nehéz közöttük válogatni. A tavaszi kínálathoz képest jelenleg olyan mennyiségű virágáradat várja a tulipán, díszhagyma, nárcisz, írisz és krókusz rajongókat, hogy ember vagy pontosabban virágkedvelő kertész legyen a talpán, aki nem akarja most rögtön újra kezdeni a tavaszt egy sokkal virágosabb kerttel.

Tulipánok között az egyszerűtől a teltszirmúig mindenki megtalálja a kedvére valót. Sőt, most ősszel nem csak a romantikus, hanem a modern kertek rajongói is válogathatnak kedvükre ezekből az összeállításokból. Ha a színösszeállításoknál szereted az erős kontrasztokat, akkor szintén kedvedre válogathatsz mindegyik virágfajtából.

Mivel nagy rajongója vagyok a természetes kerteknek, ezért külön öröm, hogy szinte mindegyik virágból találni botanikai fajtát. Ezek olyan természetes bájt kölcsönöznek a kerteknek, vagy kertsarkoknak, amelyek a legkisebb helyen is élettel töltik meg a teret.

Ha pedig csak vágysz egy új megoldásra, de éppen nincs ötleted, akkor érdemes átböngészni a Virágos társítások összeállítást, ahol különböző fajták egymással versengve bizonyítják be neked, hogy egy virágos kertnél nincsen jobb.

Kattints ide a részletekért: 


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :