Újság!
Betöltés...

Laza mediterrán hangulat egy étterem kertjében

Ma ismét egy étterembe csábítalak benneteket, de nem enni, hanem kertet látogatni.

Ha külföldön járunk, akkor kifejezetten keressük azokat az éttermeket, amelyek turisták által kevésbé forgalmasak és inkább a helyiek kedvencei. Így rögtön bepillantást nyerhetünk egy pici közösség életébe és egy jóval autentikusabb ízvilággal ismerkedhetünk meg. Ilyenkor csak a megérzéseinkre hagyatkozunk, ami ez idáig még nem hagyott minket cserben.

Ez az út menti házikó panzióként és étteremként hirdeti magát. Bár érkezésünkkor alig voltak vendégek rajtunk kívül, egy óra alatt teljesen megtelt ez a mindentől távol eső, de fantasztikus kilátással, egy bájos kerttel és természetesen zseniálisan jó konyhával rendelkező étterem.

Gyertek és nézzétek meg, hogy milyen kerthelységet találtam Volterra- tól pár kilométerre, az egyik kanyar után.
 

   A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :