Újság!
Betöltés...

Pózolj levendulával!

Egy kertből vagy egy balkonról elhagyhatatlan a levendulabokor színe, formája és illata. Szinte minden napsütésre vágyó növénnyel jól társítható, miközben csodás illatfelhő lengi körbe a kecses virágszárakat.
 
A már  harmadszorra megrendezésre kerülő "Pózolj Levendulával!" fotópályázat szervezői gondoltak a fesztiválozókra is, ezért a fotók beküldési határideje egybeesik a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontjával (2014. jún. 16-22.), a Hőgyészi Levendulaszürettel (2014. jún. 28.) és a Levendulahetekkel Pannonhalmán (2014. jún. 27-től). Így aztán nem csak saját kertben, hanem akár köztereken vagy levendulásokban is szabad a pózolás.


A díjak kiosztásához egy öttagú zsűri segít meghozni a döntést. Természetesen ezek a díjak mind-mind stílusosak és (majdnem) csupa levendulásak.
Ezért most nincs más hátra, mint hogy kinézzétek a helyet, fotót készíttessetek és elküldjétek az alábbi e-mail címre. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy a szép arcotok és a mosolyotok feltétlenül látszódjon a képen! 
A pályzat részleteiről bővebben a Hungarian Provence blogon olvashatsz.


A pályázat időtartama: 2014. június 2 - 30.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :