Újság!
Betöltés...

Virághagyma AKCIÓ!!!

Felkészültél?
Mától Virághagyma AKCIÓ indul a Dekor&Mentha Shop oldalán!
Aki felkészülten szeretné várni a nyári virágszezont, annak mindenképp érdemes körülnéznie a Shop oldalán és már most berendelnie kedvenc hagymás / gumós virágait.

Az akció során mindazon Dekor&Mentha Shop vásárlóknak, akik 10.000,- forint vagy afeletti összegben rendelnek virághagymát, 1 csomag boglárka gumót adunk ajándékba, ami összesen 10 darab virággumót és sok szép virágot jelent erre a nyárra.

FIGYELEM!
Az ajándékként meghirdetett boglárka gumókat, csak és kizárólag virághagymák rendelése esetén tudjuk NEKED felajánlani, amit a rendelésed során egy KUPONKÓDDAL tudsz érvényesíteni.

KUPON KÓD: vha2014
 
Az akció időtartama:
2014. február 18. - 28.

Kedvcsinálónak íme néhány boglárka fotó egy virágfarmról.
 A szivárvány színeiben ragyogó virágfarm


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :