Újság!
Betöltés...

Regisztráció lépésről - lépésre

Mivel már több alkalommal is felmerült a regisztráció bonyodalmaival kapcsolatos félelem, ezért úgy döntöttem, hogy ma képek segítségével vezetlek Benneteket végig a Dekor&Mentha Shop ezen egyszerű döccenőjén.
1.lépés

Amikor még csak vázlatként lebegett a szemeim előtt, már akkor tudtam, hogy igen egyszerű felépítésű és jól áttekinthető áruházat szeretnék. Ugyanis tudni kell rólam, hogy már egy kicsit is bonyolultabb oldalon képes vagyok teljesen elveszni és hosszú percekig keresem a letöltés vagy belépés gombot. Én aki nap, mint nap használom az internetet, teljesen kétségbe tudok ilyenkor esni, mert természetesen mindent rögtön és azonnal akarok megcsinálni. :)
Így aztán, amikor a tettek mezejére léptünk, teljesen nyilvánvaló volt, hogy ne csak az áruház, hanem az adatfeldolgozás része is könnyen értelmezhető legyen.


A következő képek lépésről - lépésre végigvezetnek a regisztráció útvesztőjén.

Összesen 3 kattintásból és 4 lépésből áll ez a művelet:
 1. lépés: Kattints a "JELENTKEZZ BE" feliratra!
2. lépés: Ha még nem regisztráltál, akkor a FIÓK LÉTREHOZÁSÁ- nál írd be az e-mail címedet.
3. lépés: A keresztnév, vezetéknév, e-mail cím és jelszó megadása kötelező, míg a többi felől magad dönthetsz!
4. lépés: Miután kitöltötted az adatokat, kattints a sárga REGISZTRÁCIÓ gombra!
5. lépés: Létrejött a fiókod, majd kapsz tőlünk egy jelszó emlékeztető e-mail-t.

A levélben található és általad megadott e-mail és jelszó segítségével bármikor bejelentkezhetsz az áruházba és így leadhatod a rendelésed.
2. lépés

3. lépés

4. lépés

5. lépés
  5. lépés
Akár TE is kipróbálhatod!

Ha tetszett a bejegyzés, akkor olvass bele ebbe is:
Elindult a Dekor&Mentha Shop!!!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :