Újság!
Betöltés...

Egy kert Skandináviából

A skandináv országok lakói igen értékes pillanatként élik meg a nyár napsütéses hónapjait. Ezért a kertek és a külső terek maximális kihasználásnak örvendenek, amelyek minden szegletükben a természetet szeretetét tükrözik vissza.


Ebben a kertben már a bejáratnál érzékelhető a kert hangulata, amit a kapu két oldalához cserépbe állított paradicsom palánták tesznek egyértelművé. Csak folytatódik ez a természetesen romantikus hangulat a loncból futtatott, majd nyírt kert átjárónál, ami a kert végében található szőlő lugassal fejeződik be.





Egyszerűsége és gondozottsága miatt ez a kert is nagyon megkapó.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :