Újság!
Betöltés...

Kuckó a fa tetején

Biztos eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne egy kuckót építeni kerted termetes fájára. Én sokszor gondolkoztam azon, hogyan valósíthatanám meg ezt a fajta építkezést régi kertünk diófáján, de mindig csak sablonos megoldások jutottak az eszembe.


Jay Nelson - akinek egyik munkáját már láthattátok itt a blogon - kifejezetten szeret különleges formákat alkotni, legyen az egy lakókocsi, vagy egy kisebb csónak átalakítása. Öröm nézni ezeket az elszabadult formákat.

Munkái során - ha csak megoldható - újrahasznosított faanyagot használ fel, ami így egyedi hangulatot ad műveinek. Különleges kerti lak, faház egyaránt van munkái között.

Gyertek és sétáljatok fel erre a 9 méter magasan található, 13 m2 -nyi alapterületű kuckóba, dolgozósarokba, vagy aminek ti el tudjátok képzelni. Mert ez itt a fantázia birodalma lehet bárki számára.















Forrás
Olvass bele ezekbe is:
Dekoratív kerítés megoldások
Virágkonténer ötletek minden igényre
Az elveszett kertek kapuja: Heligan

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :