Újság!
Betöltés...

Kerti fészer gyűjtemény

Szinte nincsen olyan kertész, aki ne képzelne el magának egy hangulatos kerti fészert. Ahol megóvhatja kedvenc növényeit, visszavonulhat a rohanó hétköznapoktól, hogy csak a hobbijának hódoljon és alkothasson kedvére. Éppen ezért újabb és újabb ötletek kerülnek terítékre, ki hogyan valósította meg álmai menedékét.


Az elmúlt hetek dobozolós, mesteremberes most pedig épp festős kálváriájából lassan én is valami ilyen helyre menekülnék, de előtte mindenképp rendbe kell még tennem az otthonunkat, hogy teljes értékű emberként tudjam élni az életemet. Lassan azt is eredménynek érném meg, ha nem látnék dobozokat, de ahogy elnézem a jelenlegi állapotokat, ez hosszabb időt fog igénybe venni, mint eredetileg gondoltam.

Így, amikor megláttam ma ezeket a képeket úgy éreztem, hogy meg kell osztanom Veletek, mert talán Nektek is jól jönne egy hasonló béke szigete.

Már lefestéskor gondolni kell az idővel körbe növő növényzetre.

Ha esélyt adunk rá, akkor a felfuttatott növények mesés hangulatot varázsolnak a bejárat köré.

Élénk és energikus, nem csak a ház, hanem az egész kert, ahová helyezték.

Egyszerű, de mégis ötletes fészer a felszerelt és beültetett zöldtetővel.

Egy hagyományos kerti fészer a kert közepén, tele hasznos szerszámmal és az elhagyhatatlan ültető asztalkával.

Ez egy végtelenül egyszerű négyzet alapú kerti fészer, ami beolvadva a tájba nyugalmat és eleganciát sugároz magából.

Ha a kakukktojást keresnénk, akkor szerintem ez lenne az. Rusztikusságával, átjárhatóságával és hatalmas lépőköveivel mindenképp kilóg a sorból.

Akár egy kastély, úgy csábít befelé ez sufninak sértéssel nevezhető kerti házikó.

Amikor megadjuk a módját.

Az elegancia híveinek ajánlom ezt a stílusú kerti házat, ami eredetileg a mellette álló nagy ház másolata.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :