Újság!
Betöltés...

Ültess, Nevelj és Főzz!!!

Ez aztán a tökéletes kerti konyha. Friss fűszeres kert, ami bármikor átalakul egy kisebb grillsarokká, hogy ízletes falatokat sütögethess kedvedre.


Minden terasz és erkély tulajdonos álma lehet a képeken látható kerti grillező. Míg kedvenc fűszernövényei a tető részen nevelkednek, leemelve a kis kertet, alatta a grillezés szerelmesei készíthetik el kedvenc ételeiket.

A sütögetést befejezve, pedig az egész grillsarok újból bezöldül.

Talán több olyan használati tárggyal is kipróbálhatnák a designerek ezt az ötletelést, amelyeket használat után szívesen elrejtenénk a tekintetek elől. Például az évente párszor használatos kerti műszaki kűtyükkel.

Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :