Újság!
Betöltés...

Virágtartó vagy ülőke?


A többfunkciós bútorok korát éljük. Főleg kicsi lakásokba - vagy kertekbe - remek választás valami olyasmi, amit a helyzettől függően, akár több szerepben is használhatunk.

Ez a tárgy, attól függően, hogy melyik oldalát nevezzük ki az aljának és melyiket a tetejének, homlokegyenest más funkciót képvisel. Lehet egy egyszerű, de bájos ülőke, melyen gömbölyded kis karmok a lábak. De ha megfordítjuk, akkor tárolónak, virágtartó kaspónak vagy akár egy hatalmas vázának is használhatjuk. Mivel műanyag, akár a kertbe is kivihetjük, nem kell félnünk az időjárás rongáló hatásától. Tervezőjét, Kristian Aus-t egy földre hulló esőcsepp inspirálta. Innen az ülőke neve is: Splash.

A témában több hasonló cikket is olvashatsz a http://www.otthonteremto.hu/ oldalon.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :