Újság!
Betöltés...

Kérdések és Kertek

Valamikor tavaly év vége felé, amikor mindenki összegezte az elmúlt évet én azon gondolkodtam,
hogy most kérdeznem kell tőletek.

Tudnom kell, hogy ti hogyan látjátok a kerttémákat és a saját kerteteket.

Aztán nagyon sok dolog elindult itt a blogon és közben szép lassan elsikkadt ez a kérdésfeltevés ötlet... mígnem tegnap este újra szembejött velem és akkor már tudtam, hogy többet nem telhet el úgy nap, hogy meg ne kérdezzem azokat a hűséges olvasókat, akik az elmúlt (lassan) hat évben szeretve a kertjüket és növényeiket hetente többször vissza - visszajárnak ide a Dekor&Mentha blog oldalára ötleteket meríteni, lendületet és tippeket / tanácsokat gyűjteni az újabb kerti munkákhoz, vagy csak elálmodozni egy - egy szép kert láttán.

Ezért az alábbi kérdések
most nagyon bizalmasan csak nektek szólnak.

A tőletek érkezett válaszok pedig olyan információk lesznek, amelyek támpontot adnak a blog írásakor ahhoz, hogy milyen irányba vezessem a blogot. Majd megtaláljam a módját annak, hogy kerteteket szebbé, izgalmasabbá, pihentetőbbé és ízletesebbé tudjátok alakítani.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :