Újság!
Betöltés...

Ajándékutalvány - Egy lehetőség a szép kertre

Életre való és életre szóló meglepetést szerezhetsz kedvesednek,
sőt az egész családnak!


 Egy újabb meglepetéssel szeretnék Neked kedveskedni, egy olyannal, amivel Te is örömet tudsz szerezni másoknak.


Mert kertészkedni öröm és szenvedély egyszerre!
 Ezt az érzést, csak azok tudják igazán megérteni, akiket hajt ez a láz belülről. Ha úgy látod, hogy egy kedves ismerősöd, barátod, rokonod esetleg párod akkor igazán boldog, amikor ennek a hobbinak szenteli a perceit, akkor ne töprengj tovább a meglepetésén.

Ugyanis a Dekor&Mentha Shop oldalán mától ajándékutalvány is kapható, amivel a megajándékozott maga választhat termékeinkből:

Vetőmagok, Virághagymák, Kerti eszközök, Kertészeti könyvek, Kerti bútorok, Kerti ruházat, Konyhai kiegészítők és még sok egyéb más közül válogathat.


Kattints ide, hogy elolvashasd a részleteket!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :