Újság!
Betöltés...

Kerttervező - KertÁlmodó

Úgy tudom, hogy egy - egy nagyobb élethelyzetbeli változást vagy döntést sokak számára a csend előz meg. Ez az a pillanat az életben, amikor csak magunkban lehetünk és végiggondolhatjuk  életünk addigi jó és rossz döntéseit.  


KertÁlmodó



Talán érzékelhető volt, hogy én is valamilyen módon eltűntem innen a napi szintű aktív közösségi életből. A nagyon okosok, azt is mondják, hogy ez a közösségi média csönd jöhet valami külső kényszer hatására vagy saját belső elhatározásból. Hát nálam valahogy ez a kettő összemosódik, mert a külső kényszert én magam hoztam létre, ami aztán belső változást hozott létre.

Megmondom őszintén, hogy nagyon szeretek itt a blog oldalán kommunikálni veletek és már a videóval is egyre nagyobb barátságot kötöttem, ezért tudom, hogy ezt nem szeretném abba hagyni.

Viszont jelenleg a csend egy olyan döntést hozott az életemben, amely egy hosszú - hosszú út eredménye.
Ezt a Dekor&Mentha kertblogot zeneiművész végzettséggel kezdtem el írni több, mint 10 évvel ezelőtt. A kertszenvedélyem abból ered, hogy már egészen kicsi gyerekkoromtól kint sürögtem - forogtam a gyümölcsös kertben. Ám valahogy még sem kertészmérnök lett az első végzettségem. Mert az életutak, már csak ilyen kanyargósak...

Milyen lesz a folytatás?

1. Amint időm ismét engedi, a Dekor&Mentha blogon elárasztalak benneteket újabbnál - újabb kertészeti témájú anyagokkal, mert abból sosem tudok kifogyni. És úgy gondolom, hogy csak akkor lehet igazán minőségi kerteket alkotni, ha ti magatok is tudjátok azokat gondozni és ismeritek a miértekre a választ.

2. Dekor&Mentha webáruház egyelőre elsősorban virágmagokra specializálódik és idővel ismét megnyitom a speciális virághagyma kínálatot is.

3. Ami viszont újdonság és már régóta a szívem csücske ebben az egész
Dekor&Mentha
KERTÉSZETI-HÁROMSZÖGBEN

Kattintsatok rá
Nézzetek szét 
Kerttervezési szolgáltatások oldalamon

Igyekeztem úgy összeállítani, hogy minden kedves régi és új Dekor&Mentha olvasóm és vásárlóm is találjon kedvére való szolgáltatást.
Érdemes végigbogarászni a honlapot
😍

KertÁlmodó, kerttervező cég
KertÁlmodó


Ha tetszett a poszt, akkor oszd meg ismerőseiddel és kövess be a különböző közösségi oldalakon
(Facebook, Instagram, TikTok)




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :