Újság!
Betöltés...

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2024 - Játék a Dekor&Mentha bloggal

Megérkezett az újév és én rögtön egy remek kiállításra invitállak, a Dekor&Mentha előadásával fűszerezve
2024.január 26 - 28.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás
 a BOK csarnokban




Évek óta tartó hagyomány, hogy január utolsó hétvégéjét a fürdőszobának és az otthoni wellness tér kialakításának szenteljük. Idén sem lesz másként! 7000 négyzetméteren a legfrissebb fürdőszobai design és innovációk kerülnek a figyelem középpontjába, 3 napon keresztül. Az Európa szerte meghatározó burkolat, csempe és járólap trendekre koncentrálhatunk, de fókuszban lesznek a szaniterek, zuhanykabinok, fürdőszobai bútorok és kiegészítők, radiátorok, valamint az otthoni wellness nélkülözhetetlen eszközei, a jakuzzik, szaunák és sószobák.

2024. január 26-28. között negyedik alkalommal nyíló, nagyszabású rendezvény nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem az építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban tevékenykedő szakembereket is megszólítja. A cél változatlan: közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel. Nem csupán a személyes kapcsolatok megerősítésére, hanem párbeszédre, együtt gondolkodásra is lesz lehetősége a résztvevőknek. A kiállítás három napja tehát ennek megfelelő programsorozatot kínál minden érdeklődőnek.




Akik pedig kíváncsiak arra, hogy nekem milyen ötleteim támadtak a fürdőszoba és wellness sarok illatosabbá varázsolásához, azokat sok szeretettel várom az ELŐADÁSOMON:


SZOMBATON (2024.01.27.) 12:00-12:30


Természetesen gondoltunk a vidám játszani szerető olvasókra is!


Ha megszeretnéd MEGNYERNI A 2 x 2 db BELÉPŐJEGY egyikét, akkor csak annyi a dolgod, hogy az alábbi kérdésre a Dekor&Mentha blog Facebook posztjánál kommentben írd ki a választ:


Kérdés: Milyen nyugtató hatású gyógynövényt ismersz, amit akár a fürdőszobában is szívesen használunk?


Időpont: 2024. január 26-28, BOK (egykori SYMA) csarnok

Jegyvásárlás: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/jegyvasarlas/

További részletek: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/


NYEREMÉNY:

2x2 db, egyszeri belépésre jogosító belépőjegy, 2024. január 26-28. között megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.

JÁTÉK NYERTESEI:

A játék végére (2024.01.25 20:00) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik két-két darab napijegyet nyernek a 2024.01.26-2024.01.28. között, Budapesten a BOK (volt SYMA) csarnokban megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/-n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2024.01.25-án 21:00 órakor. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :