Újság!
Betöltés...

Vigyázz kész, mindjárt itt a TAVASZ!

Amikor ránk tör a tavasz, csupa pozitív és kellemes érzés önt el minket egyik napról a másikra. Szinte reggeltől - estig csak mosolyogni lenne kedvünk és élvezni szeretnénk a napsütés és a természet csodáit.

Valahogy így....


Kép forrása: Lily&Val

Amikor egyszerre kapnánk fel a legszakadtabb és legcsinosabb nyári ruhadarabunkat, hogy abban rohanjunk ki a kertbe, majd a közeli parkokba élvezni a napsütést.

Amikor mindenhol csak virágok köszönnek vissza ránk, hogy ezzel is szinte színpadias hangulatot teremtsenek egy átlagos hétköznapból.

Amikor a tulipán lesz mindenki kedvenc virága, ha akarja, ha nem. Mert ennek a csodának nem lehet ellenállni.

Amikor méhecskék zsonganak minden virágzó bokor és fa körül és nem is érted, hogyan élhettünk az elmúlt hónapokban ennyire elzárva a nyüzsgő természettől.

Amikor illatok és színek kavalkádjai lepik meg az érzékszerveinket, hogy elcsábítsanak minket a természetbe.

Amikor minden piac, zöldséges pult, gasztronómiai oldal eperrel és epres receptekkel lesz tömve, és te habzsolva eszed csak úgy önmagában is.

Amikor annyira jó piacra járni, a reggeli napsütésben.

Amikor palánták sorakoznak az ablakpárkányodon, majd előkerül a kedvenc locsolókannád, hogy azzal fejezd ki a gondoskodásodat és figyelmes szereteted a növényeid iránt.

 Amikor felásod a fél kerted tele lelkesedéssel és este már megmozdulni sem bírsz, és közben azon gondolkozol, hogy vajon mire lehetett jó a téli konditerem bérleted, ha ettől a félnapos ásástól így kidőlsz. :D

Amikor elkezdheted megvalósítani a télen megálmodott kert és ház átalakításokat.

Amikor olyan lendülettel ébredsz minden reggel, mintha te is átaludtad volna az egész telet a medvével együtt.

Készülj, mert már itt kopogtat a TAVASZ!


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :