Újság!
Betöltés...

Falra szerelt karácsonyfa - Olvasói DIY

Egy kedves ismerősömtől kaptam pár napja az alábbi képeket.
Otthonukban idén nem sok hely maradt a karácsonyfának, ezért úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak egy elragadó 2D-s összeállítással.


Ráadásként az egész fának története is lett, mert a fa darabokat a kert végében folyó patak partjáról gyűjtötték az elmúlt hétvégék egyikén, amelyeket egymáshoz kötöttek damillal, majd a legfelsővel rögzítették a falra. Számomra már ez is nagyon szimpatikus és kedves a történetben.

Ám a végső varázslatot a nagymama által készített csipkedíszek adják, amelyek már önmagukban is ünnepi díszbe öltöztetik az otthonukat.


 
Ahogy az a fotókon is látható, a dekorációnak köszönhetően, a karácsonyfa nappali és esti megvilágításban is mesebeli hangulatot áraszt magából.
Mivel itt nem kell aggódni a lehulló fenyőtüskék miatt, ezért ezt a fát már napokkal az ünnepek előtt elkészítették. Ezzel is megteremtve a karácsony hangulatát otthonukban.






Nagyon köszönöm a kivitelezést és a fotókat Trázsi Erzsébetnek. :)


Nektek pedig jó készülődést és

Békés boldog karácsonyt kívánok!









A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :