Újság!
Betöltés...

Pergola a kertben

Egy pergola kivitelezéséhez, ami tavasztól őszig kényelmes pihenőhelyet és étkezőt biztosít a családnak, csak az elhatározás szükséges.


Megépítésével két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen lesz egy csodás, árnyékos pihenőnk, ugyanakkor egy szép kerti látványelemünk is. És egy pergola megépítéséhez igazán nem kell sok, pusztán egy megfelelő hely és némi faanyag.

Ebben az ibizai kertben a pergola tartóoszlopait téglából húzták fel, melyre vasbeton áthidalók és fa gerendák kerültek. Alá egyszerű, de otthonos berendezést, egy hatalmas, deszkákból összeállított asztalt és néhány fehér műanyag széket tettek. Mi kell még? A hívogató végeredményhez természetesen feltétlenül szükséges néhány, a pergolán felkapaszkodó buja kúszónövény és egy kancsó finom limonádé.

 
Forrás

Erről még több fotót a ITT találsz.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :