Újság!
Betöltés...

Kiskert Piac a belváros szívében

Most vasárnap egy különleges rendezvénynek voltam a részese.
Kiskert Piac néven a belváros egy varázslatos udvara, szinte egy teljes napra megtelt növényekkel, finomságokkal és kerti kiegészítőkkel. Nehéz lenne leírni azt a mesebeli hangulatot, ami ott lebegett a levegőben, még a hirtelen beköszönő hideg idő ellenére is.


Már kora reggel jó néhány ismerőssel találkoztam, ami napközben csak bővült. Mert miközben az interneten ilyen, meg olyan színű riasztások léptek életbe, mi csak azt vettük észre, hogy a hosszabb - rövidebb esőszünetek beálltakor igen bátran jelentek meg azon kertrajongók, akik egy kis esernyővel és esőkabáttal felszerelkezve felfedezték a piac kincseit, mert itt tényleg kincsekre lelhettek azok, aki nyitott szemmel jártak.

És ismét bebizonyosodott, hogy a lelkes kertrajongóknak egy kis eső sosem akadály. :)



Kerti bútorok és kaspók itt: http://shop.dekoresmentha.hu/Például egyik nagyon kedves vásárlónk, nálunk találta meg álmai metszőollóját és hozzá Bálint György Metszés gyümölcsei DVD-jét, amire aztán végképp nem számított egy ilyen belvárosi piaci körút során.


De ha valaki kertészkedésre nyitottan érkezett hozzánk - már pedig voltak ilyen látogatók bőven - akkor az találhatott a különleges vetőmagokon kívül, palántákat, vagy akár citromfákat is terméssel, virágcsokrokat izgalmas összeállításban, pozsgásokat, függőnövény összeállításokat, csilikrémeket, virág dekorációkat, gyerek foglalkozásokat (hogy ők se unatkozzanak), és természetesen meghallgathatott két remek előadást is a kertészkedés rejtelmeiről.


 

 

Most pedig itt egy színes mini összefoglaló, minden kert, növény és virágrajongónak, erről a csodás környezetbe helyezett rendezvényről.




Kerti kiegészítők itt: http://shop.dekoresmentha.hu/








1.,3.,5-12. fotók: Szarka Dávid


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :