Újság!
Betöltés...

Endorphine Flowers, egy virágos pont a belvárosban

Ezen a héten egy különleges helyen jártam.
Több, mint egy évvel ezelőtt ismertem meg Andreát, tehetséges virágkötőként és két pici gyerek anyukájaként. Pár nappal ezelőtt, amikor újra találkoztunk, már egy csodás és fantasztikusan menedzselt virágbolt tulajdonosaként beszélgethettem vele.


Endorphine Flowers

Amikor leszálltam a metróról meg sem néztem az utcaszámot, mert tudtam, hogy egy különlegesen szép utcafrontot kell keresnem. És én szeretem a rácsodálkozás pillanatát.
Jó pár képet láttam már a virágboltjáról, de élőben még varázslatosabb, mint a fotókon. Valahogy az volt az érzésem, hogy Andrea ért a virágok nyelvén és így könnyedén teremt ünnepi pillanatokat a hétköznapokból.


















Amikor megkérdeztem, hogy milyen virágbolt volt az álma, amit végül létrehozott, akkor szinte alig bírtam abba hagyni a mosolygást, mert annyira jó volt hallgatni minden gondolatát ebben a témában:

Andrea nem kisebb küldetéstudattal vágott neki a virágbolt elindításának, mint a következők:
"Érezd magadhoz olyan közel a virágokat, hogy azok a hétköznapjaid részévé váljanak.
A virág jelenléte természetes legyen számodra az otthonodba. 
Egy férfi, egy köteg virágcsokorral bármikor meglephesse a feleségét és így ne csak az ünnepnapok része legyen a virág-ajándékozás. Kezdjük el a hétköznapjainkban is szeretni és élvezni a virágok jelenlétét.
Engedjük közel a gyerekeket a virágokhoz. Sőt, adjunk nekik lehetőséget a megismerkedésre."



Engem teljesen meggyőzött minden mondatával és kezdtem megérteni, hogy mi az, a plusz energia és mosoly, ami belőle árad.


Szeretem, amikor a szenvedélyében sikeres és virágszerető hölgyet mutathatok be itt a blog oldalon. Andreát pont ilyennek találtam. Olyannak, aki mindent megtesz azért, hogy létrehozzon egy kis apró varázslatot vagy talán csodát, miközben a családja és a gyermekei is minden pillanatban maguk mögött tudhatják a legfontosabb személyt az anyukájukat.













Ha valakit hozzám hasonlóan lenyűgözött a virágboltban található szürke fal, tele virágnevekkel, akkor íme, egy plusz infó:
a virágnevek és rajzok mellett találsz némi ismertetőt, arról amit jelképeznek és híres emberek neveit, akik kedvencként szerették virágaikat.

Te milyen virágot választanál a falon látható információk alapján? :)



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :