Újság!
Betöltés...

A Dekor&Mentha Shop oldalán megérkezett a TAVASZ

Felfrissülve és tele újdonságokkal vár minden kertrajongót
a tavaszi Dekor&Mentha Shop.



Egy nyári kert elképzelhetetlen virágok nélkül. Ezt a gondolatot szem előtt tartva, bővült a webáruház virágkínálata. Egynyári virágokból olyan izgalmas és változatos kínálat állt össze, amit kiegészítve néhány dália gumóval, kardvirággal, canna-val, esetleg liliommal és sáfránnyal készen is áll a virágos kertünk erre a nyárra.


Ha ez nem lenne elég, mert finomságokat is szeretnénk a kertünkbe, akkor az idei évre igazi meglepetéseket tartogatok a zöldségek és fűszerek rajongóinak: Cékla és padlizsán különlegességeket illetve sárgarépa és paradicsom újdonságokat.


Szinte bele lehet szerelmesedni a chili kínálatba, mert annyira szépek és csábítóan tüzesek. Akár kaspóban is nevelhetőek, így mindig kéznél vannak, ha a szükséged lenne rájuk a konyhában.
A zöldfűszer kínálat pedig a ti kívánságotokra teljesen felfrissült és megújult. Több visszajelzést is kaptam, hogy milyen fűszermagokra lenne szükségeket, így jött létre a jelenlegi kínálat.

Ha csak balkonkertészkedésre van lehetőséged, akkor minden kategóriában fogsz találni olyan növényt, amely kifejezetten konténeres nevelésre alkalmas.


Sárgarépa Mix


Sötétbordó Ördögszem
Világos Pillangóvirág Mix

Ánizs


Borzaskata - Nigella


 Minden kertrajongónak jó tervezgetést és izgalmas ízekkel, színekkel teli kertet kívánok erre az évre.


 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :