Újság!
Betöltés...

Virághagyma ültető csomagok KÉT VARIÁCIÓBAN

Most, hogy lassan mindenkihez megérkeznek a szebbnél-szebb virághagyma csomagok, és felkészítjük kertünket az őszi ültetésekre, két különleges meglepetéssel szeretnék nektek kedveskedni.Igazából a kedvenceimet raktam össze egy - egy csomagba, amelyek nem csak önmagunk számára hasznos kiegészítők az őszi virághagyma ültetések során, de akár ajándékba is adhatóak egy-egy kedvesebb kertbarátunk vagy rokonunk számára.

Nagyobb virághagyma mennyiség elültetése során jól jöhet egy kézreálló és jó kiképzésű, minőségi ültető lapát, egy virághagyma ültető, illetve a kényelmesek választhatnak egy kerti szerszámtartó széket, a praktikusabbak pedig egy kerti szerszámostáskát, és még a komposztkanálnak is nagy hasznát vehetitek, ha cserepes (virághagyma lasagne) megoldásban gondolkodtok.

Íme, a két Virághagyma ültető csomag  1. Ültető lapát 
  2. Virághagyma ültető
  3. Szerszámtartó szék
  4. Komposzt kanál
Értéke: 19.500,-                                                      


Ára: 16.500,-  1. Ültető lapát
  2. Virághagyma ültető
  3. Szerszámos táska

Értéke: 11.400,-   Ára: 9.900,-Ha bármelyik csomag megtetszett, akkor csak kattints az alábbi linkekre, ahol elolvashatod a részleteket:

Dekor&Mentha Shop vásárlásA szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :