Újság!
Betöltés...

Karácsonyi és adventi dekorációk - Best of Karácsony

Visszanézve az elmúlt évek blogbejegyzéseit, a karácsony azok közé az ünnepek közé tartozik, amire szerintem nem lehet elég korán ráhangolódni.

Ezeknek az örömteli várakozásoknak köszönhetően a dekorációk igen széles tárházát találod itt a Dekor&Mentha blog oldalán.




Ebbe a bejegyzésbe pedig úgy gondoltam, hogy az elmúlt évek legolvasottabb és legkedveltebb karácsonyi dekorációs ötleteit gyűjtöm össze egy csokorba.
Van közöttük ajtódísz bőven (igen, azok a gyengéim), változatos adventi koszorú ötletek és még egy bejárati ajtó mellé állítható bőségfát is felfedezhetsz a kínálatban.

Találsz közöttük különleges, egyedi  növényanyagból készült, kerti növényekből összeállított és még fűszernövényekből készített dekorációt is. Sőt, olyan bejegyzést is beválogattam ebbe a gyűjteménybe, ami annyira régen készült, amikor még csak álmaimban jutott eszembe, hogy egyszer virágkötő végzettségem is lesz. De ahogy az a bejegyzésből kitűnik, ez már akkor sem jelentett akadályt, ha valami saját ötletet szerettem volna megvalósítani. Ezzel a gondolkodásmóddal felvértezve javaslom, hogy vágj bele te is és készíts idén különböző dekorációkat az ünnepi hangulat megteremtése érdekében.

Az alábbi dekorációs ötletek között könnyedén válogathatsz abszolút KEZDŐKÉNT, és a már virágos dekorációk készítésében RUTINOSABB kert és karácsonyrajongó olvasóként is.


Karácsonyi bőségfa dekoráció - DIY

Karácsonyi ajtódekoráció kövirózsával - Csak természetesen!

Rózsaarany adventi koszorú - Csak természetesen!

Karácsonyi ajtókoszorú nyírfavesszőkből

Karácsonyi ajtókoszorú az őszi - téli kert kincseiből

Kék-Fehér karácsonyi asztaldísz - Csak természetesen!

Adventi koszorú kerti virágokból

Karácsonyi fűszeres ajtódísz - DIY

Karácsonyi ajtókoszorú eukaliptuszból

Eukaliptusz virágdekoráció az ünnepekre

Karácsonyi ajtódísz almaszirmokból

Természetesen várom a te ötleteidet is.


Oszd meg velünk a

Dekor&Mentha Virágzó Konyhakert

csoportunkban.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :