Újság!
Betöltés...

Medencék kis helyekre

Az elmúlt napok nyári meleg végre meghozta az első medencés posztot. Ezek a medencék elsősorban az érdekes kategóriába sorolhatóak:

Érdekes a hely, ahová tervezték, de még inkább érdekes a méretük.


Egy alkalommal már írtam barátnőmnek az igen keskeny sorház-kertjébe álmodott medencéjéről. Tőle hallottam, hogy egy kis medence sem lehet akadálya a reggeli úszásoknak, ha van benne víz-ellenáramoltató. Így a most következő medencéket ne írjuk fel rögtön, a könyvolvasós kültéri kád kategóriába, még ha elsőre annak tünnek is.
Gyertek egyet hűsülni velem!

Itt a kilátás többet ad, mint a medence élmény önmagában. 


Ha tényleg csak olvasásra és csobbanásra szánod... Szerencsére itt tisztában voltak azzal, hogy egy egész kertet medencévé alakítani nagy pazarlás lenne. 


Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:
Kiskert ötletek
Tetőkert a város felett
Egy kert életstílushoz igazítva


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :