Újság!
Betöltés...

Villa Fiore, ahogy még sosem láttuk

Villa Fiore-t sokan és sokféle képpen fotózták már. Ám egy felől, a külső terek és kertek oldaláról még sosem került bemutatásra, ezért csak sejtéseim voltak arról, hogy milyen kép fog fogadni megérkezésünkor.


Múlt heti Balaton-felvidéki látogatásunk alkalmával hazafele útba ejtettük ezt a szépséges villát is, hogy megnézzem az úszó tó változásait. De ami ott fogadott, az annyira ámulatba ejtett, hogy a fényképezőgépet kezemből ki sem engedve, folyamatosan fotózható terekbe botlottam. Csodálattal néztem végig a már meglévő kerti építményeket, és az elmúlt hónapok hihetetlen változásait. Fedett úszómedencét a szaunával, amit a régi magtár épületéből húztak fel. A hangulatos udvart illetve szobateraszt, kis székekkel és asztalokkal, amelyekről idáig még nem láttam fotókat. És persze a tavat is, ami csillogóan tiszta, vegyszermentes vizével csábít fürdőzésre, miközben egy szép fastég öleli körül.

A növényzet is igen kellemes orrnak, szemnek és idővel majd az ízlelőbimbóknak is. Ugyanis a kertben levendula ágyások, friss ültetésű gyümölcsfák illetve lonccal és trombitacserjével futtatott téglapergola késztetett újabb és újabb sétákra. A gyerekekre is gondolva minden igényt kielégítő játszótér található, amit illatos nyáriorgona cserje határol. Persze ezen kívül sok - sok kis apró részletet fedezhet fel az erre járó pihenésre vágyó, hogy maximálisan feltöltődve mehessen majd tovább útjára.

Barangoljatok velem Ti is a Villa kertjében!











Köszönöm Nikolettnek és Viktornak a fotózási lehetőséget, és hogy ennyire szeretik ezt a helyet.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

E.M.A.K. írta...

Olyan gyönyörűűű!!!!! A játszóteret még nem is láttam. Egyébként fellelhetőek képek itt ott a kertről is, de így újra látni, megint beleszeretni elsőre. Imádom!!! Jó lenne most IS ott lenni! ;) Köszönöm, jól indult a reggel.

Villa Fiore írta...

Csodálatos volt, idén augusztusban játunk ott..:) Gyönyörő táj,kedves kiszolgálás, finom ételek, melyekre ritkán lel az ember a Balton-felvidéken. Látszik, hogy Niki és Viktor sokat tesz mindezért.....
Remélem hamarosan eljutunk ismét a Villába...:) Köszönöm, hogy felidézhettem az ott töltött csodálatos napjainkat...!