Újság!
Betöltés...

Tavaszi virágösszeállítások

Bármerre járok-kelek a városban, mindenhol ezerrel tombol a tavasz. Nem hagyja magát láthatatlanná tenni. Hát, vegyük észre mi is, hogy ismét egy csodában van részünk.



Több hónapnyi pihenőidő után úgy döntött a természet, hogy felébred és színessé varázsolja földet.

A pihenőidő nem véletlenül van kitalálva. Mert ahogy minden élő szervezetnek szüksége van egy regenerálódási időszakra, úgy növényeinknek is időbe telik míg kipihenve magukat, teljes erőbedobással és felfrissülve, ismét több hónapra virágos pompába és zöldbe borítják a földet.

Ha úgy gondolod, hogy ennek a csodának te is, és az otthonod is a részese szeretne lenni - még ha csak pár napig is - akkor az alábbi beltéri virágos dekorációk neked szólnak.





Íme néhány virágos ötlet kora tavaszi pillanatokra.





 










A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :