Újság!
Betöltés...

"Kert Madarai" AKCIÓ!

Elérkezett az az időszak, amikor kertünk kedvenc madarai ismét elsőbbséget élveznek a kerti élmények során.

Csábítsuk őket a téli időszakban közel magunkhoz, sőt dekoráljuk velük otthonunkat és kertünket.
Mert ki ne szeretne egy vidám és színes szomszédságot, akik látványos tollazatukkal és izgalmas dallamvilágukkal szórakoztatnak minket a szürke hétköznapokon. Ők azok a lakótársak, akiktől úgy érezzük magunkat, mintha egy izgalmas utcai karneválba csöppentünk volna. A dolgunk csak annyi, hogy figyeljünk rájuk és engedjük őket közel magunkhoz.

Milyen izgalmas is tud lenne, amikor egy fáradt és szürke téli napon az ablakpárkányunkon landol az egyik kertlakó kedvencünk, hogy aztán onnan lendüljön tovább a következő útjára. Vagy kinézve az ablakon időmérő gyorsasági futamoknak lehetünk a szemtanúi.
Ezek azok a pillanatok, amikor tudjuk, hogy megéri gondoskodni róluk és megéri a kert egy-egy pontját csak nekik szánni, hogy aztán ők még értékesebbé tegyék a mi kertünket.

Pont az ilyen értékes és örömteli pillanatok megörökítéséért jött létre egy csodálatosan szép "KERT MADARAI" kollekció. Na, meg persze azért is, mert a 2018-as évnek célja, hogy még inkább megismertesse velünk a környezetünkben élő madarakat.


A 2018-as „Kert Madarai” kollekció, már csak LIMITÁLT ideig lesz elérhető!

Ezért, ha idáig csak nézegetted, akkor most érdemes gyorsan beszerezned a kedvenc darabodat, méghozzá kedvezményes áron.

Mai naptól és a készlet erejéig a „Kert Madarai” kollekció minden tagját -15% kedvezménnyel tudod megvásárolni.

 Ha bármelyik „Kert Madarai” termékből vásárolsz, akkor áruházunkban a következő kedvezményeket veheted igénybe a KÉSZLET EREJÉIG!

10.000,-Ft feletti vásárláskor, Virághagyma csomagot adunk AJÁNDÉKBA

20.000,- Ft feletti vásárláskor, „Kert Madarai” bögrét adunk AJÁNDÉKBA

30.000- Ft feletti vásárláskor, „Kert Madarai” vászontáskát adunk AJÁNDÉKBA

40.000,- Ft feletti vásárláskor, „Kert Madarai” kertész táskát adunk AJÁNDÉKBA


Ne feledd, hogy csak LIMITÁLT IDEIG lesz elérhető!
CSAPJ LE rá mielőbb!

Nézz be hozzánk: „Kert Madarai” kollekció

Dekor&Mentha Shop vásárlás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :