Újság!
Betöltés...

Virághagymák a kertbe

Ismét szépséges virághagymák lepték el a Dekor&Mentha Shop oldalát.A nyár egy olyan időszak a kertészkedésben, amikor nem csak a szüretelésről illetve a kártevők és gyomok eltávolításáról kell gondoskodnunk, de a nyugalmas nyári délutánokon egy kis hűsítő limonádét kortyolgatva vagy egy kis jeges teát kanalazgatva megtervezhetjük a jövő tavaszi kertünk látványát is.

Az elmúlt napokban ilyen terveket szövögettem én is, miközben egyik csomag került fel a másik után a webáruház oldalára.
Nagyvirágú Telt Nárcisz Mix

Nárcisz mezőről mindig is álmodoztam. Most pedig úgy gondolom, hogy végre itt a lehetőség, hogy ezt meg is valósítsam. A különlegességek egyre inkább csábítanak egy újabb nárcisz fajta kipróbálására.


Spanyol kékcsengő Mix

A jácintok, a nőszirmok és a krókuszok azon korai szépségek, amelyeket nem lehet kifelejteni egyetlen ébredni kívánó kertből sem. Az idei válogatások pedig minden lehetőséget megadnak nekünk ahhoz, hogy kertünkkel keljünk és feküdjünk még kora tavasszal is.

Díszhagymák között - amelyek nagy kedvenceim és soha ki nem hagynám a kertemből - két újdonságot fogtok találni. Szerintem nehéz választani közülük.
"Dán Virágos Mező" Tulipán/Gyöngyike Mix


A különlegességek között két kedvencemet is megtaláljátok: a császárkoronát és a kockásliliomot. Mindkettő látványos és káprázatos, ám míg egyikük vakondűző hatásáról, addig másik védett növény státuszáról híres. 
A virágos társításokat azoknak ajánlom, akik szeretik a szép és újszerű megoldásokat a kertjeikben. Szerintem egyik szebb, mint a másik. Nagyon nehéz döntés....
És végül itt vannak a kedvenceink/m: TULIPÁNOK!La Belle Epoque Tulipán Kollekció


Idén végre megérkeztek a Dekor&Mentha webáruházba azok a tulipánok, amelyekre már olyan régóta várok. Természetesen be is kerültek a exkluzív tulipán kollekciókba. Ezek azok a nagy kedvencek, amelyeknek különleges formái és színei varázslatos hangulatot hoznak létre a kertedben. 
Ezért ha megnézitek az idei kollekciókat, mindegyikben látni fogjátok, hogy a virágok szerelmeseinek lettek összeállítva, olyanoknak, akik rajonganak a színek és a formák szépségéért. 
A vegyes összeállítású csomagokra annyit tudok idén mondani, hogy:
Egyik csomag szebb, mint a másik. Nézzétek meg alaposan, mert gyönyörűek egytől-egyig. A fagylalt színektől a mély bársonyosan lila árnyalatokig megtaláljátok a számotokra megfelelő tulipános megoldásokat.


Bár - igen különösen - tombol a nyár, mégis most érdemes végig gondolnod a kerted tavaszi állapotát és felkészülni a jövő tavaszra és megtervezni a virágágyásaidat.

Azt itt felvetett ötleteimmel remélem segíthetek neked abban, hogy egy olyan virágzó kertet alkoss, amilyenről mindig is álmodtál.

Sötét Szirmok Tulipán Kollekció
Tavaszi Frissítő - Tulipán Kollekció

Saját kertedbe is szeretnél ilyet?

Dekor&Mentha Shop vásárlás


Szeretnél mindig frissen értesülni Újdonságainkról? 
Iratkozz fel a blog oldalán, vagy a Facebook oldalunkon a „Követés” funkciónál válaszd a „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :