Újság!
Betöltés...

Észak hófedte kerítései

Egy kerítés lehet láthatatlan, cirádásan díszes, drótból fonott vagy épp várfalként fölénk magasodó. A célja mindnek ugyanaz, határvonal jelölése a külvilág és - jobb esetben - lelkünk egy darabkája között.


Ezek a kerítések bár nem magasak és az átkukkantás esélyét is megadják az arra látogatóknak, ami mögé akár mesekerteket is elképzelhetünk. Ilyen hófedte állapotban az égfelé magasodó vékony fenyőfa  törzsek és a köré épített vízszintes vagy épp rézsútos kerítéselemek Disney mesevilágába repítenek bennünket.Ha megmarad pár régi síléc... Kötél sem kell!A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :