Újság!
Betöltés...

Egy téli kert ragyogása

Már egy ideje kerestem egy csodás havas kertet, ami igazán méltó a tél megkoronázására.
Mivel a tél nem csak egy napról szól, így ez a díszes csillogás heteken keresztül csalhat mosolyt az arcunkra az év unalmas hétköznapjaiban is.

Akár egy habos süteményt,  most fogadjátok tőlem sok - sok szeretettel ezt a fehéren csillogó kertet.




1984- ben kezdődött a kert élete, amikor is üres mezőként megvásárolta a jelenlegi tulajdonosa. Első lelkesedésében és (saját bevallása szerint) gyakorlatilag egyáltalán nem létező kertészeti tudással bokrokat és rózsákat kezdett el ültetni az 1 holdnyi területen. Szerencsésnek mondhatja magát, mert olyan kritikusokra és egyben segítőkész barátokra lelt, akiknek kertjére példaként tekintet. Egy idő után a fűfélék is beköltöztek a kertbe, amelyek elképesztő látvánnyal ajándékozták meg.






Ha megtetszett a Pettifers Garden, akkor itt még találtok róla pár fotót.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

3 megjegyzés :

Alibátyó írta...

Minden évszakban gyönyörű lehet :)Gratulálok !

cottage írta...

De jó nézni a képeket! És bárcsak több hó lenne nálunk is (és nem csak Bánkúton:) )

cottage írta...

De jó nézni ezeket a képeket, és de jó lenne, ha nálunk is lenne hó!