Újság!
Betöltés...

Festmények, Képeslapok, Faldekorációk - CSAK VIRÁGOSAN!

Hódít a virág!

Már nem csak kiegészítőkön és ruházatokon köszön vissza a virágos trend, hanem az otthonaink dekorációi is virágossá alakíthatóak a saját stílusunknak megfelelően.

Forrás
Lehet egyszerű vonalvezetésű vagy épp barokkosan túlzsúfolt, jelenleg a virágok és a virágos alkotások alkalmazkodnak az otthonainkhoz és stílusunkhoz, mert mindenképp szeretnének beköltözni hozzánk. Én személy szerint pedig pártolom ezt a törekvésüket, ezért összeállítottam egy kis virágos ötletcsokrot.

Emlékszem még pár évvel ezelőtt a ruhák meghódításáról írtam, és az akkori fotókat visszanézve, most már nem is tűnik akkora túlzásnak, hogy a tervezők ennyire virágba borultan vagy színesen látták a világot. Bezzeg akkor. :)

Majd ezután jött a botanikai képek divatja, ami szerintém még mindig tart, mert ezt lehetetlenség megunni.

Mi pedig, akik rajongunk a növényekért és a virágokért, különösen jószívvel fogadjuk az olyan divattrendeket, ahol a virágok és a növények kapják a főszerepet.
Ezért örültem meg azoknak a képeknek (majd oldalaknak) amelyeket teljesen véletlen fedeztem fel. Ez pedig igen is azt bizonyítja, hogy divat lett egy virágos festményt bekeretezve kirakni az asztalra vagy a falra, vagy épp falmatrica formájában a szoba meghatározó elemévé tenni.

Forrás

Hogyan és miként hasznosíthatóak az alábbi virágminták?


  • Képeslapként
  • Asztali és faliképként
  • Vászonképként a falon
  • Tapétaként
  • Falmatricaként
  • Lakástextiliákon
  • Párnahuzatként
  • és még folytathatnám, de inkább ötleteljetek egy kicsit ti is a képeket nézegetve.... 







Forrás


Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás

Ha már van valami ötleted miként használnád fel a virágos dekorációkat otthonodban, akkor írd meg nekünk is.

Mi is szívesen kipróbálnánk. :)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a  "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :