Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Shop EXKLUZÍV virágmag kínálata

Idén abszolút rendhagyó módon búcsúztatom az Óévet.
SOK - SOK virággal, és azok szépséges fotóival!

 


Mint azt már említettem egy előző posztban, nem véletlen, hogy virágkötő végzettséget szereztem az elmúlt évben és az sem véletlen, hogy most ilyen termékkínálattal bővült a Dekor&Mentha Shop webáruház.

Úgy gondolom, hogy hosszú volt az út, amíg a gondolatok kikristályosodott tettekig jutottak. De végül sikerült megvalósítanom az álmomat, hogy egy különleges virágmag kollekció tegye teljessé a Dekor&Mentha Shop oldalát.

Ugyanis a webáruház tegnapi nappal izgalmas egynyári, kétnyári és évelő virágok magjainak kínálatával bővült.

Ezek azok a virágok, amelyekért valahogy mindig csak áhítoztunk, ám most itt van a lehetőség, hogy kertet vagy akár virágos dekorációkat alkothassunk belőlük.

A most összeállított virágmagok között, úgy gondolom mindenki megtalálja a számára áhított virágot, mivel igyekeztem változatosan válogatni, nem csak színben, hanem formában és jellegben is. Sok különlegességgel is találkozhattok, amelyekre talán már régóta vártok (ahogyan én is), és lehet, hogy lesz közöttük egy - két ismerős fajta, amely most új színben, vagy izgalmasabb formában köszön vissza az oldalon.

Igyekeztem minden információt megadni a webáruházban ahhoz, hogy sikeretek legyen a magvetéstől, a palántázáson át, egészen a virágdömping eléréséig.

Reményeim szerint, a Dekor&Mentha Shop-ban, minden kertrajongó hobbikertész megtalálja álmai kerti kiegészítőjét, virágmagját, vetőmagját és virághagymáját, miközben itt a blog oldalán folyamatosan újabb és újabb ötleteket találhattok a szép kert kialakításához.

Az alábbi válogatásban színek szerint csoportosítottam a növényeket, amelyek remélem nektek is tetszenek majd.

Jó válogatást és nagyon boldog kertészkedésben gazdag új évet kívánok minden Dekor&Mentha olvasónak!




Dekor&Mentha Shop vásárlás



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :