Újság!
Betöltés...

Házi szaloncukor Sárközi Ákostól - Karácsonyi Szaloncukor Angyal

Eredeti tervek szerint nem ez a poszt szerepelt a mai napra.

Ám a Karácsonyi Szaloncukor Angyal program egy olyan értékes kezdeményezés, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.


Csakhogy fokozzam a hangulatot, a Konyhafőnök című műsorból ismertté vált Sárközi Ákos is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Aki azon túl, hogy Michelin-csillagos séf, nagyon szimpatikus ember és apuka is.

Az alábbi videóban pedig megtudhatjátok tőle, hogy miért támogatja a Magyar Vöröskereszt karácsonyi programját és otthon hogyan szokta elkészíteni a saját házi készítésű szaloncukrát a kislányával, ami csupa ínycsiklandó és egészséges finomságból áll össze.

Ha még idáig sosem készítettél szaloncukrot, akkor szerintem ez most megér egy próbát.Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon válaszd a "Megjelenítés elsőként" funkciót.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :