Újság!
Betöltés...

Virágos tavasz a Dekor&Mentha kertben

Már jó pár hete virágzik a tavasz a kertemben, ami idén ettől a különleges hideg-meleg váltakozástól teljesen más képet hozott létre, mint az előző években. Természetesen ehhez még ráadásként hozzájárultak az egyre nagyobb mennyiségben fellelhető konténerekbe ültetett virághagymáim is, amelyek egészen márciustól májusig díszítik a kertet.


A tavasz idén új meglepetéseket is tartogatott. Olyanokat is, amelyeket már lassan vagy három éve nevelgetek és locsolgatok a kertben, és idén sikerült először megmutatniuk a virágukat. Illetve a tulipános összeállítások olyan izgalmas hangulatot hoztak létre a kertben, ami miatt úgy éreztem, hogy reggel csakis a kertben kezdődhet el.

 A most következő fotók pedig az elmúlt hetek virágos-kert történéseinek összegzése április elejétől kezdődően egészen a mai napig. Azaz az első tulipánoktól, a gyöngyvirágokon át, a nárciszokon, a bazsarózsákon és a lilaakácon keresztül egészen a tegnap kinyílt hófehér íriszekig és díszhagymákig.
Már pedig e két utóbbi virág igen kedves és izgalmas növénye a kertemnek, amelyekre mindig nagy türelemmel várok, hogy évről - évre megmutass magukat.












 





 





Majd ilyen, amikor hófehér pontok jelennek meg a kertben...








A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Olgis írta...

Gyönyörű a kerted! Látszik a növényeken a szakértő gondoskodás! Üdv, Olgi néni.

Borbás Ági írta...

Köszönöm Olgi néni. :) :)